Meistä

Tervetuloa kuntosaliharjoittelu.fi-sivustolle! Kuten saatatkin jo aavistaa, olemme kuntosaliharjoitteluun, lihasmassan kasvattamiseen ja treenaajan ruokavalioon erikoistunut nettisivu, jonka tarkoituksena on jakaa mielenkiintoista, hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa kaikesta treenaamiseen ja oikeanlaiseen ruokavalioon liittyvästä!

Hyvän mielen treeniä ja tasapainoista ruokavaliota

Hyvän mielen treeniä

Haluamme jakaa artikkeleissamme ennen kaikkea tehokkaiksi koettuja ja turvallisia treenivinkkejä, joista hyötyvät sekä aloittelijat että jo pitempään salilla treenanneet kuntoilijat. Löydät sivuiltamme myös vinkkejä siitä, millaisilta nettisivustoilta voit löytää asianmukaista tietoa oikeaoppisesta treenaamisesta. Meidän mielestämme on tärkeää, että pystyt aloittamaan (tai jatkamaan) kuntosaliharjoittelua turvallisesti ja oikeaoppisesti välttäen vääriä liikkeitä tai asentoja, jotka voivat pahimmassa tapauksessa johtaa loukkaantumisiin.

Emme halua ottaa sivustollamme liian mustavalkoista asennetta esimerkiksi lisäravinteita kohtaan, sillä tiedämme, että jokainen keho on erilainen, ja että ruokavalion ja kuntosaliohjelman tulisi aina pohjautua omiin tavoitteisiin – jotka luonnollisesti ovat jokaisella ihmisellä erilaiset. Tästä syystä pyrimme jakamaan sivuillamme myös monipuolisia artikkeleita esimerkiksi proteiinin saantiin ja pre-workout-juomiin liittyen. Haluammekin painottaa, että oman kehon kuunteleminen on tärkeää, ja että liika on myös kuntoilussa ja ruokavaliossa aina liikaa – onneksi kokeilemalla on mahdollista selvittää varsin helposti ja turvallisesti, millainen ruokavalio ja kuntosaliohjelma sopii itselle kaikkein parhaiten!

Pidä vielä mielessä, että kaikkien artikkeleidemme tarkoituksena on jakaa yleispäteviä vinkkejä oikeanlaiseen kuntosaliharjoitteluun ja ruokavalioon, mutta suosittelemme aina kääntymään asiantuntijan puoleen uuden saliohjelman suunnittelussa tai ruokavalion muutoksissa erityisesti silloin, jos sinulla on jo olemassa oleva sairaus, ruoka-allergia tai olet toipumassa vammasta tai pitkäaikaisesta loukkaantumisesta.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit myös ottaa meihin yhteyttä nettisivuiltamme löytyvän yhteyslomakkeen kautta ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme!